The Ultimate Sailing Experience
zeil wedstrijd, sailing regatta, algarve, portugal

Regatta

LAGOS BLUEWATER REGATTA           9 - 12 september

ZON, WIND, COMPETIE EN FUN!

Daarvoor hoef je niet langer naar de Heineken Regatta in  Sint Maarten af te reizen.

Want op slechts 2 1/2 uur vliegen wordt in septermber de 3e editie van de Lagos Bluewater Regatta georganiseerd.
Met naar verwachting zo'n 40 deelnemers zeilen we 2 dagen upwind downwind en op zondag een offshore wedstrijd langs de prachtige rotskust van de Algarve, in de diepblauwe oceaan, met een grote kans op een ontmoeting met dolfijnen.
Iedere dag sluit met een Caribisch avondprogramma.
We zeilen in een J/120, Dehler 39 SQ en First 40.7

In samenwerking met Dutch Sailing Events bieden we een volledig 4 daags arrangement voor 845,- euro, incl. verblijf in 5 sterren hotel, excl. vlucht.

klik hier voor meer informatie of mail ons.

----------------------------------------------------------------------------------------------------ATLANTIC RALLY FOR CRUISERS                  20 november Start

We will participate with our J/120 in the race division of this classic rally, which starts in LasPalmas and finish in StLucia.  Only 4 places available.
 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Zeilen krijgt een nieuwe en extra dimensie door deelname aan een zeilwedstrijd.  Het zoeken naar optimale snelheid krijgt een duidelijk doel. Zeilwisselingen moeten door een op elkaar ingespeeld team zo snel mogelijk uitgevoerd worden. Tactiek is doorslaggevend in het gevecht met je direkte tegenstanders, en na een goed gevaren wedstrijd smaakt dat biertje aan het einde van de dag nog beter.

 

Met Algarve Ocean kunt u individueel of als groep deelnemen aan lokale, 'upwind downwind' wedstrijden en 2 bijzonder 'offshore regatta's'.